Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm Mechelse koekoek Zwalmmolen
Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm

Links

B&B

Sint Blasius Hof is een net opgestarte B&B in het hartje van Zwalm. Voor alle inlichtingen of eventuele reservaties zie www.sintblasiushof.be

 

 


 

 Heb je zin een toffe, actie vakantie ? Ben je wandelaar, fietsliefhebber, natuurliefhebber ? Wil je rust en hou je van de natuur ?Je vindt het bij B&B De Notelaar te Nederzwalm, aan het begin van de Vlaamse Ardennen. Nieuwe kamers sedert 2006 ! Voor alle inlichtingen tel 055/330522 of zie onze website www.de-notelaar.be


 

Hoevetoerisme

Voor uw korte vakanties in de Vlaamse Ardennen is er de AMBERHOEVE. Deze authentieke boerderij is gelegen op een heuvel met een prachtig zicht op Maarkedal en omstreken.
 
Dit romantische hoevetje ligt op de "geuzenhoek" te Horebeke,een klein landelijk dorp in het groene golvende landschap van de Vlaamse ardennen.Dit op twee minuten van De Mechelse Koekoek.
 

Molens

De Malderghemmolen

In het hartje van de schilderachtige Zwalmstreek vind je een sprankelende waterval, een ingedommeld rad, een beek die rustig haar weg zoekt, een watermolen als een vlaamse reus met stevige voeten in de lemen grond.

En daarin een romantisch restaurant: De Malderghemmmolen met dezelfde trouw aan de eigen Vlaamse aarde en haar produkten: zoals duif en haas, asperge en spinazie, aardbei, framboos en Balegemse jenever.


 

Onbepaald

My-Websitebuilder is een geïntegreerd systeem voor webontwikkeling en hosting dat toelaat om krachtige, functionele websites tot stand te brengen aan een betaalbare prijs. My-Websitebuilder steunt op een uniek kostenconcept met éénmalige design- en activeringskosten, gecombineerd met een kostvriendelijke jaarlijkse hostingprijs en domeinnaam.
 
wij verwijzen naar de website van de heemkundekring zwalm